Tämä on tietosuojalain mukainen tietosuojaseloste, missä kerrotaan Go3D Oy:n (Warriorknife.com) asiakasrekisterin hallinnasta ja sen käytöstä. Asiakasrekisteri on Go3D Oy:n omaisuutta eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Rekisterinpitäjä

Go3D Oy
Ala-Heikkilänraitti 16
33560 Tampere
Y-tunnus: 0951210-9

Tietojenkäsittely

Asiakasrekisteriä käyttää ainoastaan Go3D Oy:n työntekijät asiakkuuksien hoitamiseen. Kerättävät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilötunnus. Lisäksi asiakasrekisteriin voidaan tallentaa tarkentavia tietoja, jotka parantavat asiakkuuden hoitoa ja hallintaa, kuten ostohistoria. Kaikki rekisteriä käyttävät henkilöt on koulutettu rekisterin käyttöön. Go3D Oy:n -asiakkaat ylläpitävät omia yhteystietoja verkkosivujen www.warriorknife.com:n kautta tai muuten asioimalla asiakaspalvelun kanssa. Warriorknife.com -sivuston ostoskori ja maksutapahtumat ovat SSL-suojattuja (mm. pankkien ja muiden rahoituslaitosten käyttämä korkea suojaustaso). Go3D Oy voi myös päivittää asiakasrekisterin väestörekisterin kautta.

Tietojen luovuttaminen

Go3D Oy ei luovuta asiakasrekisteriä kolmansille osapuolille satunnaisesti eikä säännöllisesti.

Tietojen tarkastus, korjaus ja käytön rajoittaminen

Jokainen asiakas voi tarkastaa, korjata tai rajoittaa omien tietojen käyttöä. Voitte  lähettää postitse rekisteriotepyynnön, jonka liitteenä tulee olla kuvallinen henkilötodistus. Sähköpostilla ja puhelimitse voidaan korjata rekisterissä olevia tietoja tai rajoittaa niiden käyttöä.