Warrior Knifen kahva on valmistettu titaanista. Terät ovat huippulaatuisia ja ne valmistetaan yli sadan vuoden kokemuksen perusteella.  Ruostumattoman terän timanttipinnoite yhdessä titaanisen kahvan kanssa tekevät tuotteesta täysin korroosiovapaan ja äärimmäisen kestävän. Terät ovat saatavissa myös perinteisestä hiiliteräksestä valmistettuna.

Puukon kahva valmistetaan erikoistekniikalla titaanista. Valmistustekniikalla siitä saadaan täysin uudella tavalla ergonomisesti muotoiltu. Kahva voidaan tarvittaessa muotoilla jokaisen käyttäjän henkilökohtaisen puristusotteen mukaiseksi uniikiksi kädensijaksi. Saatavilla ovat myös ergonomiset mallit kahdessa koossa M ja L. Kädensijan materiaali, rakenne ja muotoilu mahdollistavat käyttäjälle täysin poikkeuksellisen pitävän otteen puukosta. Uniikin kädensijan valmistusmahdollisuuden vuoksi, tuotteesta saadaan myös vasenkätiselle täydellisen toimiva työväline.

Puukkoon voidaan vaihtaa eri teriä tarpeen mukaan. Terän mukana tulee tälle terälle tarkoitettu tupen kärkiosa ja suojakotelo. Puukon tuppi on siis kaksiosainen. Kun terä vaihdetaan, tupen yläosaan kiinnitetään uuden terän muotoinen alaosa. Samalla käyttämättömillä vaihtoterillä on oma teränmuotoinen tuppiosansa, joissa niitä säilytetään.

Erinomaiset kiinnitysmahdollisuudet mahdollistavat myös monipuolisen käytön ja puukon käsillä olon. Liivikiinnitys, turva- ja kiristysremmit takaavat, että puukko pysyy turvallisesti paikoillaan, eikä liu’u tai putoa pois tupesta liikkuessa, kiivetessä tai ryömiessä. Tuppeen ja kiinnityksiin on valittu parhaat mahdolliset materiaalit kestävyyden ja toimivuuden kannalta.

Puukon huollettavuus on huippuluokkaa. Sen puhdistamiseen voidaan käyttää vahvoja desinfiointiaineita tuotetta pilaamatta ja se voidaan pestä myös tiskikoneessa. Irrotettavien komponenttien ja avoimen rakenteen ansiosta kaikki lika saadaan poistettua tehokkaasti.

Kevyestä titaanisesta kahvasta huolimatta, puukon painopiste pysyy erinomaisena. Tämän ovat todenneet useat puukon käyttäjät. 


tuotepakkauksen sisältö kaikissa puukoissa

  • Puukko: Titaanista valmistettu kahva. Kaksi terää: ruostumattomasta teräksestä valmistettu 75mm ja 100mm pitkä terä timanttipinnoitteella (WK75DLC, WK100DLC). Teriin on mahdollista saada nimi laser -merkinnällä.
  • Puukonkannatin ja erillinen liivikiinnityshihna.
  • Teränvaihtotyökalut
  • Käyttöohje
  • Warrior Knife -taskuesite
  • Tuotepakkaus

Katso videolta mitä Warrior Knife puukon tuotepakkaus sisältää.


Warrior Knife M

Kahvan koko M
Tuotekoodi: WKM (oikeakätinen), WKM-LEFT (vasenkätinen)


Warrior Knife puukko ergonomisella M -kokoisella kahvalla. Titaanista valmistettu kestävä kahva 10 vuoden takuulla tarjoaa pitävän otteen kaikissa olosuhteissa. Saatavissa sekä oikea- että vasenkätiselle. Vakiona 2 terää: erä- ja vuolutarkoitukseen hyvin soveltuva erittäin kestävä 75mm ja 100mm pitkä huippulaadukas terä timanttipinnoitteella. Puukon mukana toimitetaan puukonkannatin, teränvaihtotyökalut ja käyttöohje. Voit hankkia lisää teriä erilaisiin käyttötarkoituksiin ja vaihtaa niitä vaikka maastossa käyttötarpeen mukaan. Ergonominen Warrior Knife kahva on
mallisuojattu. Puukon paino vakioterälllä
(WK75DLC): 77g / 130g (kannattimen kanssa). 

Hinta 440€


Warrior Knife L

Kahvan koko L
Tuotekoodi: WKL (oikeakätinen), WKL-LEFT (vasenkätinen)


Warrior Knife puukko ergonomisella L -kokoisella kahvalla. Titaanista valmistettu kestävä kahva 10 vuoden takuulla tarjoaa pitävän otteen kaikissa olosuhteissa. Saatavissa sekä oikea- että vasenkätiselle. Vakiona 2 terää: erä- ja vuolutarkoitukseen hyvin soveltuva erittäin kestävä 75mm ja 100mm pitkä huippulaadukas terä timanttipinnoitteella. Puukon mukana toimitetaan puukonkannatin, teränvaihtotyökalut ja käyttöohje. Voit hankkia lisää teriä erilaisiin käyttötarkoituksiin ja vaihtaa niitä vaikka maastossa käyttötarpeen mukaan. Ergonominen Warrior Knife kahva on
mallisuojattu. Puukon paino vakioterällä
(WK75DLC): 80g / 133g (kannattimen kanssa). 

Hinta 440€


Warrior Knife puukko yksilöllisellä kahvalla

Tuotekoodi: WKU

Warrior Knife puukko jonka titaaninen kahva valmistetaan käyttäjän oman puristusotteen mukaisesti. Henkilökohtaisesti muotoiltu kahva tarjoaa ylivertaisen käyttäjäkokemuksen, täydellisen pidon ja ergonomian. Halutut kahvan muodot tehdään tilatessa helposti muotoutuvaan massaan. Käyttäjä voi siis itse vaikuttaa kädensijan muotoihin. Menetelmällä voidaan valmistaa täydellinen työväline haluttuun työhön. Warrior Knife Unique kahvat ovat sarjanumeroitu ja valmistetaan aina yksilöllisesti tyytyväisyystakuulla. Toimitusaika on noin 3 viikkoa. Vakiona 2 terää: erä- ja vuolutarkoitukseen hyvin soveltuva erittäin kestävä 75mm ja 100mm pitkä huippulaadukas terä timanttipinnoitteella. Puukon mukana toimitetaan puukonkannatin, teränvaihtotyökalut ja käyttöohje. Voit hankkia lisää teriä erilaisiin käyttötarkoituksiin ja vaihtaa niitä vaikka maastossa käyttötarpeen mukaan. Ergonominen Warrior Knife kahva on mallisuojattu. Puukon paino vakioterällä (WK75DLC): noin 80g / 130g (kannattimen kanssa)

Hinta 690€

Puristusaihiolaatikko-edestä_ilman-taustaa_pienempi.png
Puristusnäyte_Tuotekuva_Slate_Master_pienempi.png

Warrior Knife unique -puukon ostaminen

Yksilöllinen kahva valmistetaan omistajan oman käden puristusotteen mukaiseksi uniikiksi kädensijaksi. Tämä vaatii puristusnäytteen antamisen. Näyte annetaan puristamalla muotoutuvaan massaan oma ”kädenjälki”. Näytteen antamiseen on suunniteltu aivan oma purkki, jossa on kaksi puristusaihiota. Toimenpide on yksinkertainen ja helppo suorittaa mukana tulevien ohjeiden avulla. Voit hankkia tuotteen jälleenmyyjiemme kautta antamalla puristusnäytteen liikkeessä. Tällöin valmis tuote toimitetaan sinulle liikkeen toimesta. Mikäli tilaat tuotteen valmistajan verkkokaupasta, toimitamme sinulle puristusnäytepakkauksen näytteen antamista varten. Näyte palautetaan meille. Valmis tuote toimitetaan teille postitse. Myös puukkoa myyvän liikkeen kanssa voi sopia näytepurkin lainaamisesta esimerkiksi merkkipäivää tai tilaisuutta varten. Toimitusaika tuotteelle on noin 3 viikkoa.

Katso opastusvideo puristusnäytteen antamisesta.