Intohimona äärimmäinen toiminnallisuus ja erinomainen käyttäjäkokemus

Warrior Knife on kehitetty käyttäjille, jotka eivät ole tottuneet kompromisseihin. Vaatimusten taustalla on armeijan edellyttämät ominaisuudet kestävälle ja monikäyttöiselle sotilasvarusteelle, joka ei jätä käyttäjäänsä pulaan.

Luotettava sotilasvaruste tarkoittaa välinettä, joka toimii erilaisissa olosuhteissa: veden alalla, kuumassa tai pakkasella. Luotettavuus tarkoittaa myös kestävyyttä ja toimivuutta erilaisissa tilanteissa, jossa puukkoa käytetään muuhunkin kuin leikkaamiseen tai veistämiseen. Haastavissa tehtävissä puukolla väännetään, kaivetaan, koverretaan tai käytetään sitä vaikka kiipeämiseen, jotta tehtävä saadaan suoritetuksi.

Äärimmäisen hyvän toiminnallisuuden aikaansaaminen edellyttää kolmea asiaa: ergonomia ja pitävä ote, huippulaadukkaat terät ja erinomaiset kiinnitys- ja suojausominaisuudet.

Pitävä ote edellyttää, että puukon kahva istuu käteen parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi Warrior Knifen kehitys on lähtenyt liikkeelle kädensijan muotoilusta. Intensiivisen tuotekehityksen myötä Warrior Knife –puukossa on vahva ja kevyt titaanista valmistettu kädensija, joka voidaan tarvittaessa muotoilla jokaisen käyttäjän henkilökohtaisen puristusotteen mukaiseksi uniikiksi kädensijaksi. Kädensijan materiaali, rakenne ja muotoilu mahdollistavat käyttäjälle täysin poikkeuksellisen pitävän otteen puukosta. Uniikin kädensijan valmistusmahdollisuuden vuoksi, tuotteesta saadaan myös vasenkätiselle täydellisen toimiva työväline.

Terät ovat maailman parhaita. Huipputerävät ruostumattomat terät timanttipinnoitteella ovat kovaa käyttöä kestäviä ja pitkäikäisiä.  Myös perinteisestä hiiliteräksestä valmistettuja malleja on saatavilla. Teriä on useita malleja ja samaan kädensijaan voidaan vaihtaa terä eri tarpeeseen. Myös tuppi on kaksiosainen. Tämän älykkään ratkaisun ansiosta puukon käyttäjällä voi olla varastossa kotona useita teriä hyvin suojattuna. Kun käyttäjä vaihtaa puukkoon uuden terän, tupen kärkiosa kiinnitetään tupen kannatinosaan.

Erinomainen toiminnallisuus edellyttää myös hyviä kiinnitys- ja suojausominaisuuksia. Aktiivikäyttäjä liikkuu puukon kanssa hankalassa maastossa, kiipeää tai ryömii tarvittaessa ja joutuu olemaan säiden armoilla. Käyttäjän tulee olla varma siitä, että puukko ei putoa tai liu’u pois tupesta ja se voidaan kiinnittää helposti ja varmasti vaatteisiin ja varusteisiin helposti käsillä olevaan paikkaan.

Warrior Knife on tehty näihin tarpeisiin. Se on tehty sitkeälle ja periksiantamattomalle ihmiselle, joka haluaa varautua haasteisiin ja selviää yllättävistä tilanteista ennakoinnin ansiosta.  Kun valitset puukoksi Warrior Knifen, valitset ratkaisun, jossa kaikki yksityiskohdat on ajateltu käyttäjän kannalta.

Warrior Knife – Ultimate features without compromise

 
Warrior Knife haastaa perinteiset eräpuukot. Lue kehittäjan haastattelu.

Warrior Knife haastaa perinteiset eräpuukot. Lue kehittäjan haastattelu.