Mediatiedote 11.4.2018

Warrior Knife mullistaa erämiehen elämän

Warrior Knife on täysin uudenlainen, toiminnallisuudeltaan huippuluokkaa oleva tulevaisuuden puukko, jossa yhdistyvät usean eri tuotteen hyödyt. Tämä suomalainen innovaatio haastaa perinteiset puukot käyttöominaisuuksillaan, jotka toimivat hyvin erilaisissa olosuhteissa. Erilaiseksi sen tekee vaihdettavissa oleva terä, ergonominen ja yksilöllinen muotoilu ja materiaalit, jotka kestävät kovaa käyttöä ja huoltoa.

 

Tuotteen suunnittelijalla, Tampereelta kotoisin olevalla Antti Korvella on armeijatausta. Kun Korpi lähti opiskelemaan 3D-suunnittelua, hän oivalsi nykyteknologian tuomat mahdollisuudet joiden avulla voisi tehdä entistä parempia, toimivampia ja pitkäikäisempiä tuotteita. Luonteeltaan ongelmanratkaisijaksi ja kädentaidoiltaan taitavaksi tunnustautuva Korpi sai idean uuden puukon kehittämisestä. Intohimoisen suunnittelun tuloksena syntyi Warrior Knife.

—Kiinteäteräisenä puukkona tämä on aivan uniikki koko maailmassa. Kyllä tämä on tulevaisuuden tuote, titaanikahvalla ja vaihdettavilla terillä, Korpi sanoo.

 

Tuotekehityksessä hän kiinnitti huomiota hyvin pieniin yksityiskohtiin ja niiden toimivuuteen käytännössä.  Tiivis yhteistyö alan ammattilaisen Timo Laurin kanssa oli suurena apuna tuotteen ominaisuuksien hienosäädössä.

 

Käyttöominaisuuksiltaan Warrior Knife on ainut laatuaan siksi, että siinä yhdistyvät usean eri tuotteen hyödyt. Näin puukkoa voi käyttää monenlaisissa tilanteissa. Vaativat käyttöolosuhteet on huomioitu mm. kiinnityksessä, terän vaihdon mekanismissa, puhdistamisessa, huollossa ja säilytyksessä. Tuote itsessään on kevyt ja siinä on hyvä pito.

 

Puukon varsimateriaali on titaania. Kahvaa on saatavissa M ja L -kokoisina. Varren voi halutessa muotoilla myös käyttäjän käden muotoiseksi. Teräosat ovat vaihdettavissa ja käytössä terän vaihto käy helposti huonoissakin olosuhteissa. Huippulaadukkaita teriä on viisi erilaista. Niitä löytyy sekä ruostumattomalla timattipinnoituksella, että perinteisestä hiiliteräksestä valmistettuna. Nerokkaan tupen ja terien säilytysjärjestelmän ansiosta sama tuppi sopii käytettäväksi kaikkien terien kanssa. Koko tuote on korroosioresistentti.

 

Warrior Knife sopii erityisesti ääriolosuhteissa liikkuville ja puukon ominaisuuksilta paljon vaativille henkilöille. Se kestää kuumuutta, kosteutta ja pakkasolosuhteita. Sitä voidaan käyttää veistoon, leikkaamiseen, katkaisuun, kovertamiseen, vääntämiseen ja kaivamiseen. Se toimii myös veden alla. Tuotteen persoonallisen muotoilun takia se voi olla myös lahja esim. eräretkeilyä harrastavalle henkilölle. 

 

Puukon etuja ovat pitkä käyttöikä ja monikäyttöisyys. Ekologinen ajattelu näkyy pitkäikäisissä, helposti huollettavissa ja puhdistusta hyvin sietävissä materiaaleissa. Käyttäjälleen Warrior Knife on luotettava ja turvallinen kumppani arjen tai työelämän haastaviin hetkiin.

 

Tällä hetkellä Warrior Knifen jälleenmyyjiä on kolme. Warrior Knifeen on mahdollista tutustua myös Erämessuilla kesäkuun 6-10. päivänä.

 

Lisätiedot:

Tuotteen suunnittelija ja valmistaja

Antti Korpi

Puh. 040-5855865                     http://www.warriorknife.com/

Mediatiedote 11.4.2018 (Word)

Mediatiedote 11.4.2018 (Word)

Warriof Knife kuvia (.zip)

Warriof Knife kuvia (.zip)