Simo Lahtisen puukko on numero 12.

Sain Warrior Knife puukon joululahjaksi, en oikein tiennyt mitä ajatella... ensin jännitti, että noin hieno ja kallis puukko! enhän mä sitä uskalla käyttää jos se vaikka hajoaa. Mutta kun ensimmäisen kerran lapissa lähdin vaeltamaan puukon kanssa, alun pelkoni unohtuivat heti.

Puukolla oli äärimmäisen helppo ja hyvä vuolla koska kaikki oli kohdallaan. Itse huomasin käyttäessäni sitä, että tämä kahva keveydestään huolimatta ei hajoa ja koska tuo terän vaihtaminen on niin nopeaa ja helppoa ei mahdollisia vaurioita tuossa terässäkään tarvitse varoa. Toki noin hyvään terään ei kunnollisella käytöllä vaurioita saakaan.

Eniten ihmettelin sitä että vaikka terä on helppo vaihtaa, kuitenkin se on niin jämäkästi kiinni, että vaikuttaa kuin se olisi yhtä ja samaa ainetta. Mikä vahvisti positiivista kokemustani siitä että tämä on minulle loppuelämäni puukko.